Indira Ganji#46
"Nekem csak 5 problémám van vele."
- 80%-ra járatja a procit.
Érdekes nekem egy ASUS EEE 900-as notim van, és itt még egy ilyen flash pluginekkel telepakolt oldal is mint pl. ez :
myspace.com/explicitly_obligated ... simán megy, és 40% fölé sem megy az EGYETLEN darab CELERON processzorom.
- A böngésző összeomlások 90%-áért ez a felelős.
Én már 8 éve flashezek és még egy (azaz 1) db fagyást sem láttam, amit a flash okozott volna, de hogy őszinte legyek egyáltalán semmilyen böngésző fagyást nem láttam, leszámítva egy-két béta és alfa állapotban lévő böngésző teszt alkalmával.
- Biztonsági kockázat, mert lyukas, mint a szita.
Szintén még soha egy alkalommal SEM láttam a flash miatt vírust települni (hozzáteszem más miatt sem)
- Nem működnek rajta sem a billentyűparancsok, sem a mozdulatparancsok, kínszenvedés egy full flashes oldalról akár még új lapot is nyitni.
Az hogy nem működnek vele a billentyűparancsok, az inkább a flash okossága, mint hátránya, mert így legalább rendesen le lehet kérdezni az egész billentyűt, mint eseménykezelőt.
- Zárt.
Ez rajtad kívül senkit nem érdekel, a fejlesztőket sem , de legfőképpen nem azt a potom 99% internetes felhasználót a világon, akik már telepítették a flash plugint a böngészőjükbe.