• Madve
    #41
    Ha valóban elolvastad volna a hozzászólásomat akkor felét a szövegednek le sem írtad volna.

    Mint írtam: A különbségeket el kell ismerni, úgy mint a különböző igényeket, ízlést is. A tévedést meg kell cáfolni és itt a vége.

    Nekem nem is ezzel a részével van bajom. Hanem amikor mindenáron megmagyarázod, hogy mennyire felesleges minden funkció ami nincs az ájtermékekben. Pl. bluetooth, flash, stb. Te kijelentheted hogy nincs rá igényed, de minek folytatni? Ez mind csak flame-et szül. Én is összeakadtam veled annak idején pl a 3,5-ös jag kapcsán, pedig volt már Iphone a kezemben nem is egyszer, de mivel nem használom napi szinten, és vmiért emlékeimben csak az a négyzet dugó maradt meg amit napi szinten látok pl. edzőgépeken, különböző hifiken stb. és arra szolgálnak hogy csatlakoztasd az ájtermékedet belecsúsztam én is abba a tévedésbe, hogy kijelentettem, hogy nincs. Te megcáfoltad, én meg nem folytattam, mert innentől nincs miért, én tévedtem és pont. A blogot meg tényleg ajánlom, összegyűjthetnéd, vagy belinkelhetnéd az összes specifikációt, tévhitet, stb. aztán csak a linket dobálnád, "olvasd el mielőtt hülyeségeket hordasz össze" jelszóval. Avagy RTFM (readt the fuckin' manual). Ott lehetőséged lenne kifejteni a különböző hiányzó funkciók, vagy alkalmazásokról alkotott véleményed is, esetlegesen felvázolhatod azok alternatíváit is, szóval egyúttal help center is lehetnél. :)
    Ez csak egy ötlet, amivel időt is spórolhatsz, meg a felesleges flame-et is vissza lehetne fogni. Ha megfogadod megfogadod, ha nem nem, de szerintem több értelme lenne.