Madve#39
"Mondjuk ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy a következő telefonos hírnél amiben akár csak egyszer előfordul az apple vagy iphone szó, a hozzászólások között"
ott lesz a te hozzászólásod... :)
Szerintem te nem is feltétlenül a cikkeket olvasod elsősorban, hanem az apple és iphone szavakra keresel a fórumokban és találat esetén a cikket is elolvasod...
Na, nem mintha baj lenne, én meg az összes telefonos, vagy almás cikk végén már rutinszerűen keresem a te hozzászólásaidat, ahol mindenáron kereszteslovagként védelmezed az almás termékeket/céget/alkalmazottakat. Ezt ne vedd dícséretnek, inkább a szórakoztató kategóriába sorolnám, és szerintem néhány év(tized) múlva, ha még elérhetőek lesznek ezek a hozzászólások, és vmi ok folytán vissza is olvasod őket, és netalántán akkor már nem is almás terméked lesz, mert addigra már már pl. a körte lesz a menőbb, vagy egyszerűen csak összeolvadt pl. egy ázsiai céggel, és új néven fut, akkor szerintem te is elég furcsa arcot fogsz vágni hozzá, de legalábbis nem hinném, hogy még mindig elégedett lennél azzal amit most mondasz. Igazából nem értem, hogy miért kell mindenáron védelmezni/megmagyarázni. A különbségeket el kell ismerni, úgy mint a különböző igényeket, ízlést is. A tévedést meg kell cáfolni is itt a vége. Igazából nem értem, hogy miért kell mindenáron flame-et generálni abból, hogy szerinted miért jobb az ájakármi bármi másnál, és mennyire felesleges minden más ami az ájtermékek képességein kívül esik/esett. (Lásd pl. bluetooth amire rögtön ugrasz, és szerintem most is fogsz.) :)
Én személy szerint egy adott készülékről szóló cikknél azért görgetek le a fórumra, hogy rövid véleményt olvassak róla, és olvassak az esetleges tapasztalatokról/hiányosságokról, vagy hasonlókról, és nem azért, hogy ezekhez úgy jussak hozzá, hogy közben átnézek 3 oldal flame-et arról, ahogy te vitatkozol másokkal, hogy bizonyítsd azt, hogy te mennyire mindenáron iphone elkötelezett vagy. Az ilyen véleményekre vannak a blogok, csinálj egyet, és ha mindenáron meg akarod osztani mindenkivel tedd be a linket aláírásnak, szerintem sokakat megtisztelnél vele. Hidd el, te is rengeteg időt megspórolnál és a billentyűzeted/touchscreened is kímélnéd vele, az ilyesmire elvesztegetett áramról nem is beszélve. Tudod manapság mindenütt ilyen típusú megszorítások vannak (idő, amortizáció, és energia), végy róluk példát. :)
Még mielőtt belekötnél, én sem vagyok szent, nálam is előfordulnak elvakult megnyilvánulások, de ezek nem szoktak 2 max 3 hozzászólásnál több helyet foglalni, de semmi esetre sem jutnak el a második oldalig. Szerintem ha te is jobban átgondolod, beláthatod, hogy semmi értelme tovább folytatni, és minden hasonló cikkhez tartozó fórumban újra felhozni.
Ha egyetértesz, ha nem, légyszíves ne pazarolj egy hózzászólásnál, és azon belül két sornál többet a véleményezésemre, és a szövegem idézgetésére se vesződj, pláne, hogy nem biztos, hogy vissza fogok pont erre a fórumra térni, hogy lássam mit válaszoltál rá. Ez egy egyszeri vélemény volt és nem kérdés, nem szükséges lereagálni.