• narumon
    "sincs almán, és termékein. Akkor ti mondátok, hogy arra sincs szükség, meg arra se...én fel tudom fogni, hogy másnak van igénye többre, mint nekem."

Ezt én is fel tudom fogni, sőt párszor már le is írtam, hogy xy embernek (mondjuk neked) nem is ajánlom az iphonet mert másra van szükséged. Viszont fordított értelemben meg útálom ha nekem akarják megmondani, hogy az MMS meg a fényképező az fontosabb feature mint mondjuk a tökéletes és átlátható emailkezelés.

"Te összekeversz magaddal, aki a totál kontrollt szereti, és megmondják ki mit szeressen, a többi meg hülye, aki nem ezt választja."

Tévedés, soha semmilyen körülmények között nem szeretem a kontrollt. A telefonom esetében csak egyszerűen nem érzem a kontrollt. Amíg minden feladatra van egy app addig szerintem ez nemigen nevezhető kontrollnak.

"Én elfogadóm, hogy almás, vagy, te akarsz meggyőzni folyton, hogy nekem pedig el kell dobnom a pc-t, és Almás gépet kell vennem 2x annyiért..."

Én ilyet SOHA nem mondtam, főleg mivel nekem is PC-m van, nincs és jelen pillanatban nem is tervezek alma gépet venni, egyetlen alma cuccom van (nekem nagy elvakult almásnak) az pedig az iphone.

"És mivel szerinted nem így teszek én vagyok a hülye..."

Soha nem mondtam ilyet és megintcsak nem fogok. Részint a fenti okok miatt, részint mert elismerem, hogy másra van szükséged. Én csak azt bizonygatom, hogy vannak macbookkal rendelkező barátaim és semmi szín alatt sem nevezném őket elvakultnak, sznobnak vagy hülyének. Sőt azt is írtam, hogy amikor élőben próbáltam egy ilyen macbookot akkor pontról pontra látszik az árkülönbség egy olcsóbb notihoz képest, a konkurencia ugyanilyen termékei viszont nem olcsóbbak (ez tény!, és ne jöjjünk azzal, hogy mittomén milyen gamer notebook feleannyiba kerül mert ez igaz, csak nem ugyanaz a termék). Ettől függetlenül én nem veszek macbookot mert teljsen másra van szükségem (vagy fogalmazhatok úgy, hogy amire nekem kell azt megkapom olcsóbban is).

"Inkább vennél feleannyiért egy laptopot, és feltolnád rá a tört osx-et..."

Nekem nem kell OSX, én a kezdetek óta Win-t használok nekem az OSX hirtelen egy átláthatatlan izé arra meg nincs időm, hogy neki álljak tanulni. A linuxra nemrég rádobtam egy hónapot, majd total uninstall lett a vége. Nekem a windows tökéletesen megfelel. Vettem most egy netbookot gyári Win7-el ez jelenleg kiszolgálja az ez irányú igényeimet.