10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Fabio Capello
    Hát ami tegnap nálam volt, az elmebaj.

Wanted, srác és én, 1-2. hely, 15 sec van vissza, 50 pont mindösszesen a különbség.

Én voltam a préda, ő üldözött (ezt persze akkor tudtam meg, amikor észrevettem már), ha megöl, respawnnal mindennel bebiztosítja magát a győzelmet. Észreveszem, mondom kitaktikázom, új contract neki cirka 10 sec, nekem megmarad a target, ha lestunnolom, duplán jól járok, jön a pont a stun után is, és marad időm levadászni a saját prédámat. Lenyomom a smoke bombot, fasza, a gyerek krahácsol, fuldoklik, nyomom a stunt mint a hülyegyerek, elindul az animáció, már csapja meg, amikor szerverhiba üzenet. Öt sec, megy tovább a szeró, a stunom sehol, és csak annyit látok, hogy már beledöfte a pengét a gyomromba (amikor elmúlt végre a szerverüzenet).

Röviden, tömören, emiatt a fos miatt buktam egy elsőséget... -.-"