10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • CroftManor
    Amit a legjobban utálok, az a lock system. Ha bejelölsz valakit és olyan helyre kerül ahol nem látod, akkor eltűnik róla a lock. Már sokszor jártam úgy, hogy lockolva volt, láttam hova állt be a tömegbe, már épp kezdett róla eltűnni a lock, elkezdtem rohanni, nagyban nyomom az X-t, erre addigra eltűnt róla a lock és egy civilt ölt meg. Ő meg kijelölt és megölt... -.- Ez úgy fel tud húzni!!! Nagyon gáz.
    Ma meg azt történt, hogy a tetőn voltunk, jön velem szemben a célpontom na mondom jól megmérgezem, a fókusz kill kedvéért ledobtam egy füst bombát, de eközben megzavart a hellequin, pont belekerült a füst bombába és ott szédelgett. Mondom gyorsan stunnoljuk le... de mivel be volt lockolva a targetem, így nem tudtam leütni!! Hú bazz.. na akkor gyorsan vissza a célpontot megölni, de addigra elmúlt a füst bomba hatása, a célpontom meglógott, a hellequin meg megölt Annyira utálom, hogy ha be van lockolva valaki akkor nehezen tudod levenni róla a lockot, legalábbis boxon így van.