Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
ratgab #3995 Templar Vision semmit sem ér: Általában akkor használják az ember ellen, mikor blenddel! Ha látom, hogy teli a kék kör és világít, akkor tudom, hogy láthat az ellen (általában ilyenkorra már van ötletem, hogy melyik lehet az... figyelem, hogy már teli a kör, de még nem világít, akkor másodperceken belül bekerül a látómezőmbe... ez nagyon fontos!!!) és ha még világít is, akkor azonnal belockolom (ennek az az előnye, hogy aki előbb lockol az lesz az üldöző... ergó innentől nem tud megölni, max stunnolni, de addigra én kiugrom a blendből és be is gyűjtöm az 550-600 pontot... ergó templar visionnel egyrészt kitörölheti, másrészt még segített is nekem....
Egyébként baromi egyszerűen meg lehet tudni, hogy melyik karakter játékos (blenddel nem egyszerű, főleg Assassinate-ben....Wantedban még azt is meg lehet csinálni).... Ha Blenddelve van Assassinate-ben 2 dolgot tehetsz vagy választasz egyet (sokat segít, hogy hol áll az npc-k között... ezek áltában valamilyen rendben állnak... gyakran körben...), vagy kikerülsz a látószögéből (kék kör teli, de nem világít) és távolról megfigyeled (ennek az a hátránya, hogy könnyen elkaphatnak) előbb utóbb mindenki hibázik!
Azt használsz, amit akarsz, de mind a Hidden Gun (még leírni is utálom), mind a Throwing Knife semmmit sem ér, de ezt már fejtegettem... de természetesen te azt használsz, amit akarsz!
A minap lelőttek hidden gunnal úgy, hogy a levegőben voltam épp ugrás közben... az elkövetőnek 300 pont volt a jutalma (ez már azért nem rossz!) Hidden gunnosokat külön élvezettel stunnolom és mérgezem egyébként...
Throwing knife-al meg úgy jártam, hogy üldöztek az ellenfelem eltalált egy ilyennel, erre én leestem a tetőről és pont be tudtam blendelni egy csoportba... ellenfelem természetesen a rossz npc-t kapta el és egy kést tartalmazó kereszt lett a jutalma (Priest) a nyakszirtjébe!... Ennyit a Dobókésekről!