Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Hoz_Hun #3757 A Shop Questet csak úgy tudod teljesíteni, hogy replay-elsz. Trükkös módon a halottaktól elszedett cuccok megmaradnak. Asszem a 3-as fejezetben van az a kurvás küldi, mikor a hajón elvágják a csajnak a torkát. Az emberablók olyanok, mint a banditák szóval őket érdemes farmolni. Egy kirívó cucc van (hirtelen nem tudom a nevét, egy kell belőle) a futároknál van (néha). Az szopás megszerezni, bár az is farmolható. Egyik első küldiben el kell kapni egyet, de valami miatt annál még ritkábban van, mint általában.
Néztem az új Achivementeket (korábban megvolt minden single), de jó nagy marhaságokat tettek bele. Az 5 "thirsty harlequins" még nem kerestem és még nem is találtam, de tippem szerint valamelyik kocsmában lesz, talán az új kockázós helyen, de majd utána nézek a neten.