10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • CroftManor
    Na látod mondtam én hogy hasznos egy a fókusz kill ;)
    Tök jó olvasgatni egyébként h mikre jöttök rá :D
    Velem tegnap este olyan történt, h belockoltam a Noblet, beálltam egy NPC tömegbe, ez meg felmászott a fölöttem lévő erkélyre és mivel nem tudta melyik lehetett az aki belockolta, onnan ledobott egy füst bombát, persze egyből le stunnolt, de jó taktika.

Én is általában a mérgezésre megyek, nekem volt már olyan h 900 pontot kaptam egy sima poioson+incognito+hidden+focus killért.

Kedvenc pályám a San Donato, na ott van az a kis templom ahol a pap prédikál, ha oda bemész és elbújsz az ajtó mögött és gyanútlanul besétál a vadász, simán le ütöd smoke bomb nélkül. Bár ezt csak manhuntnál alkalmazható vagy wantednél. Volt olyan h simán hármat leütöttem így ^^