• Tinman #26
    "De most komolyan, 2010ben FM rádió??"

Figyi nem mindenki lakik ám egy 3G adótorony közelében... ráadásul ha vonaton/buszon vagy és folyamatosan változik a térerő/nincs wi-fi hotspot, akkor még elő is kell fizetned egy netes szolgáltatásra, amit rádiónak használni drága mulatság tud lenni. Párom és én is gyakran használjuk az FM rádiót a telefonba.

"Alapvetően azt érzem másra használjuk a telefont. Én nem tudok neked iphoneos képeket linkelni"

Abba untam bele régen, hogy málhásló voltam. GPS, notebook, digi fényképező, palm. Hátafaxom... egybe minden és kész.

"Én előfizetéssel 40e forintért vettem"
    És aláírtál 2 évet. Nincs az telefon amiért egy szolgáltatóhoz láncoljam magam. Főleg nem a T-boy-hoz.

"Hát ha csak a hw, a kijelző és a touch különbségét nézzük, akkor is majdnem össze jön ekkora különbség."

Touch jogos, majd az N8 :-) Viszont, ha azt nézem, hogy egy iPhone-el nagyobb érintőképernyős GPS, Win 6-al 20k bruttó, akkor azt kell mondjam, jó ha 10.000 Ft egy touchscreen "értéke".
    A proci mind az iPhone-ban, mind a Nokia N82-ben ARM alapú. Előbbiben Csamcsung (:-DDD)412 MHz, utóbbiban Texas Instruments Dual 332 MHz ARM.

Ergo 110 e Ft különbség nagyon nem indokolt. Persze drága az alma, mindig is az volt, mert Sztív Dzsábsz. Egyszerűen nevetséges, hogy átlagember számára pl. egy Apple Macbook is elérhetetlen, vagy nem logikus választás, mert annyiból már olyan 17"-os Full HD gamer notit veszel, hogy percenként megnyalod utána mind a 10 ujjad. Totál érződik az Apple hozzáállásán, hogy USA ok, minden egyéb bantunigger...

"Persze a telefonon filmnézős, azt tévére kirakós, telefonnal fényképezős embereknek maga lesz a kánaán,"

Rendszeres perverzióm... elismerem, de család teljes mellszélességgel támogat ebben :-)

"egy profi email kliens, megfelelő irodai programcsomag és elérés, a normális sms kezelés, a sebesség és az oprendszer kezelhetősége stabilitása."

Nem tudom a Symbian 3 milyen lesz, de jelenlegi tapasztalataim alapján nem félek. Ha van is valami third party program ami kiakasztja, akkor sincs nagy baj... 30-60 mp, és kilövi magától, majd helyreáll a rend. Office, pdf, vackokkal nem volt gondom, igaz csak a 2003-as office fájlokkal találkoztam eddig a telón, passzolom, hogy docx-et tud-e.

"ÖÖö szerintem fordítva, aki menőzni akar a barátok haverok előtt, annak kell olyan telefon ami ááááá 12Mpixel fényképet csiná"

Málháslovaknak belépni tilos ;-)