• narumon
    "Az első iPhone amikor kijött, a Nokia már 1 éve kint volt a vagy 8 fronton többet tudó N82-vel."

Melyik 8 fronton tudott többet? Mert pont ilyen telefont cserélt le feleségem is iphonera. Az N82 egy nagyon nagyon béna telefon minden szempontból.

"em és jött a 2. gen iPhone amibe csak betettek még több olyan funkciót ami teljesen alap dolog ebben a kategóriában, de még mindig nem volt az igazi, mert fél évvel később, jött a már tényleg használható 3. generációs iPhone... persze ez még mindig nem kezeli a flasht, a fényképezőgép része meg csúnyán alulmarad a 2 éves telefonéhoz képest, de minden másban valóban kiváló!"

A 3. generációs iphone (3GS) lényegében csak sebességben tud többet mint a 3G. Ráadásul a legtöbb embernek már rég nem számít a Mpixel háború.

"érezhetett az az iPhone tulaj, aki rohant a boltba egy félkész készüléket venni. 3 generáció kellett ahhoz, hogy felnőjön az iPhone."

Mhm érdekes a Nokia (ha már a cikkben róla van szó, kb a 35. generációnál tart és még most sem éri el a 3. generációs iphone szintjét. Akkor meg miről van szó?
    (Ráadásul ha szigoruan vesszük a generációkat akkor az első egy only USA modell volt, a második meg csak sebességben tud igazából kevesebbet mint a 3. generációs, nyilván egy év alatt rohadt sokat fejlődik a technika így teljesen jó az iphone 1éves fejlesztési ciklusa)

"Felnőtt... és megkopasztott rengeteg embert. Sajnálom őket. Irónia nélkül."

Miért? Én 2 éve (amikor megjelent) megvettem az iphone 3G-t, azóta csak szoftvereket kellett frissiteni rajta és még mindig éltelefon (Nokiáról ezt soha nem tudtam elmondani, ott mindig kicseréltették velem az egész hardvert), azóta idén vettem egy 3GS-t mert lejárt a 3Gről az előfizetés és megint nagyon kedvezően adták a telefont. A 3G meg feleségemé lett mert alig várta, hogy megszabaduljon a Nokiától.