Sanyi a magyar Mario
  • Fbn Lx
    #61
    Akkor ezt már egy rendes nagy költségvetésű tps nézetes akció rpg formájában kéne megvalósítani. A magyarok végre fejleszthetnének egy nemzetközileg is kompetens játékot, felhasználva a történelmi motívumainkat... cseszett nagy lenne.

    Mekkora hangulat lenne a 16 éves Álmossal a jurták között mászkálni, beszélgetni az öregekkel, összeszedni a gyógyfüveket a táltosnak akitől jutalmul kapunk egy farkasfog-nyakláncot +3 willpower bónusszal.
    Aztán irány a végtelen sztyeppe, lóháton, ahol megtanulunk egyensúlyozás közben íjjal lőni, szarvasra vadászni, és végső soron növelned kell az elismerésed mind a hét törzsnél, hogy egyesíthesd őket. Ezt az alapkoncepciót megspékelve valami jó kis magyaros dulakodós harcrendszerrel, ahol a széles vállú kendével csak úgy puszta kézzel földhöz vágod, miután lerántottad a lóról a támadó kazárokat, és jó kis kombókat halmozva megtaposod őket, mielőtt belevágod az arcukba a szekercét.
    Lehetne valami jó kis összeesküvéses da vinci kód-féle fő történetszál, ami felfed egy titkos történelmi sztorit, ívelhetne a középkortól egészen a jelenig. Mondjuk egyszer csak '56-ban találnád magad Budapesten, a hangulat kedvéért fekete-fehér-barna lenne az egész epizód, és a műegyetem udvarán cigiznél a társaiddal, ahogy a forradalom előkészületeihez szükséges kveszteket megkapnád :D
    Apró mellékküldetések is bevillanhatnának, pl. Wesselényivel hajtjuk a csónakot az árvízben és mentőakciót végzünk, vagy az egri várvédelmet kéne megszervezni, stb.

    Na az alapötletet megadtam. Ha kell, forgatókönyvet is írok, várjuk a tehetséges és lelkes programozók, grafikusok jelentkezését :D