• Balumann
    Azért jóval több oka van az embereknek le techdemózni a játékot, mint hogy nem volt elég jó gépük hozzá. Egy jó játékot az emberek lowon is élveznek, míg ezt high -on is szidták nagyon sokan. Én lowon szidom az első részt. Első 2-3 órában tökre oda voltam érte, én is lopakodtam, akcióztam, kihasználtam a nano ruha előnyeit, kihasználtam a jóbugos fizikát is, el lehetett szórakozni vele. De utána már ezek sem mentik meg a játékot, nagyon sokszor ugyan az ismétlődik, ott pár ember intézd el, menj előre, hű szembe jön egy őrjárat, intézd el őket, menj tovább, nah ott egy falu ellenségekkel, stb... Ami még rásegített, hogy állandóan lőszerek után kellett kutatni, mert 1 tár kb. elég volt 2 emberre (gyakran meg se adta a fejlövéseket se).

A Warheadban javították, rájöttek hogy sokaknak unalmassá válik még így is ennyi lehetőségre, úgyhogy felgyorsították, gyorsabban meghaltak az ellenségek, sokkal pergősebb, filmszerűbb lett, lőszereket is auto fölszedte, így lett azért egy még kelendőbb akciójáték.

Bízok benne, hogy a Warheadet veszik alapul és nem az első részt.