• G_ArchAngel #19
    Ha picit korbenezel, akkor lathatod, hogy az Ars Technica, Gizmondo, Engadget, de meg a magyar Index is tele van Apple hirekkel.
    Jelenleg az konzumer IT-vilag rohan utanuk, lehet sikoltozva a fejunkhoz kapni, de a ceg jelenleg tobbet er, mint a Microsoft, mar csak az Exxon Mobil van elottuk. Amibe Steve Jobs belefogott, az siker lett. Kelet-Europaikanak draga sikernek tunik, odaat nem az.
    Minden evben robbantanak valamit.
    Termesztesen a hardcore kockak fujnak rajuk, mert leegyszerusitik a internetet, lassan mindenki az O homokozojukban tologatja a kisautokat. Nagymami es unokaja egyutt iPad-ozik, mert egyszeru, nem kell hozza 'szakertelem', amit az onjelolt forumhuszarok magukenak gondoltak.
    A gepeiket nem kell szetszedni (nem is lehet), de az egyszeru embereknek nincs is ra igenye.
    Engem sem erdekel, hogy epul fel a motorom, csak menjen, ha kell.

    Olyan dolgokat fejlesztenek, amelyek nem nyernek meg teszteket, de megis sokkal hasznosabbak, mint az izomero: notebookjaik, iPad orakat vernek ra a konkurenciara, ha akksirol mukodnek. A notebookok Touchpadjahoz es az iPhone/iPad Touchscreen-jehez hasonlot meg nem alkotott egyik konkurencia sem.
    Az uj i5/i7 iMac pedig a legjobb All-in-One asztali gep a piacon, meg akkor sem tudtak eleget gyartani belole, mikor gyerekbetegsegekkel kuzdott a 27-es, de meg most is elofordul, hogy varni kell ra.
    Persze barki epit olcsobb PC-t ugyanezen alkatreszekbol. Csakhat sokkal kevesebben vannak, akiket ez a lehetoseg ma erdekel.
    A nagy gyartok is elkezdtek a sajat 'egybeepitett' gepeiket piacra dobni (Sony, Dell, HP) mert rajottek, hogy az egyszeru embernek ez jobban megfelel, mint az epitett PC sok kabellel.
    S vegul de nem utolsosorban a nagy online aruhazak IT toplistajat netbook-ok es notebook-ok vezetik (koztuk 3 Apple, ami 'draga' ugyebar), mert az embereknek nincs szukseguk arra, amire a geekeknek.
    Az a 0.1% meg nem fogja erdekelni a nagy gyartokat...:)