• Amergin
    #5
    "Független" média nincsen, hiszen minden médiacseléd attól "függ", akitől a pénzt kapja. Továbbá minden orgánum "függ" az illetékes cenzortól (akit a közvélemény "szerkesztőnek" ismer általában). Ő dönti el, hogy kenyéradó gazdája véleményhatalmát biztosító orgánum "mit bír el", azaz mi jelenhet meg benne és mi nem. Ennyit az úgynevezett független médiáról.
    Egyébként az izráeli barátaink illusztris társaságba kerültek be Kim Dzsong Il és Omár Mollah mellé...
    Rettegve kérdezem meg: esetleg ez nem "antiszemitizmus"? Hmm? Esetleg véleményterrorizmus? Gondoljátok meg proletárok, hiszen Izráelnek "joga van" az "önvédelemre", meg a "megelőző" válaszcsapásra is...
    "Emberi jogok": minden embernek pontosan annyi joga van, amekkora hatalma. A népnek minden rendszerben kuss van és sehol nincs rábízva semmi lévén semmilyen hatalma nincs. "Hatalma" annyiban áll, hogy rendszeresen megválasztatják vele azt az ájemef helytartót, aki majd lenyomja a torkán az újabb sarcokat. Ez biztosítja, hogy ne lázadjon föl.
    Az aktuális rendszer mindíg megpróbál fellépni a rendszer ellen kritikával élőkkel szemben, itt csak az arányokban és a felhasznált eszközökben van különbség a "fejlett", "demokratikus" világ és a harmadik világbeli bőnöző diktátorok között. Az utóbbiak nyiltan felvállalják, ha valakit el kell hallgattatni, az előbbiek kifinomultabb és rejtettebb eszközök felhasználásával érik el ugyanazt.