Hát én nagyon nem értem, hogy ebbe ki lát bármi jót is.
-multimedia gép, de még csak CD/DVD olvasó sincs benne, se svideo vagy analóg 5.1 hangkimenet.
-tettek bele egy kicsi érintőképernyőt, ráadásul jobbra a billentyűzet mellé, amin gyakorlatilag kényelmesen semmit nem lehet csinálni. Miért nem jobb a billentyűzetre lehajtható képernyő, ami így lehetne nagyobb, vagy akár kisebb de legalább monitor arányú. Még ha kijelzőt használ az ember akkor is kényelmesebb ha nem oldalra lefele kell nézni ahol a billentyűzet van, hanem előre.
-nekem Asus eee pc 900 HA -m van, simán lejátsza a 720p videókat akadások nélkül, és van wireless kártya is benne, nemhiszem hogy ettől olyan magasabb technológia lenne ez a Ultra-Wideband Wireless Display, aminek ez az új design lenne a szükséges, ugyanúgy beleépíthetnék rendes laptopba.
Ennek a gépnek csak hátrányát látom, bármihez képest, bármilyen cél esetén nézem.
Ráadásul, kedvencem ez az üresjáratban 4 óra akuidő (ami használatban gyakorlatilag 2 és fél, 3 óra körülbelül, ha meg nem használom akkor meg altatás, hibernálás ,vagy kikapcsolás...), szükség van ebben a készülékben erre, mikor még csak hordozni se nagyon lehet a szélessége miatt.