• SchumiBacsi
    Ja tartsak 2gépet elég abból 1 is, ha mindenki külön letöltőgépet tartana számold már ki az micsoda káros lenne azt is legyártani... windowst utoljára lassan 1 éve raktam... ha majd a diginet és társai kibújnak a panelból vidékre, majd lesz gyorsabb netem, addig marad a 6magebit mely egyébként csodás sebesség, ésszerűen használva -innen az éccakai letöltés ha úgyvan. A természeti katasztrófából nem engedek, egy jót röffenő vulkán lepipálja az egész tevékenységünket. Nézőpont kérdése kinek rossz a fosszilis készlet kiürülése... annak aki 500méternél távolabb kizárólag autóval jár, annak cudar világ lesz, de én kibírnám anélkül is, nem volna áram se nem kellene számlákat se fizetni gondolj bele. Nem volna többé válság sem, mindenki magának termelne annyit amit tud és csókolom. Ezenkívül nem terhelné túl az emberiség a földet szép fokozatosan, mert már lassan mindenki örökké akar élni, visszaállna mondjuk 2milliárdra a népesség... aztán úgy élnének az emberek is mint manapság az állatok ha megfigyeled. Lehet úgy is fog járni valamelyik generáció, idő kérdése, ha így halad minden mint most látszólag.