• Justil
    #456
    már megint a szokásos magasröptű eszmefuttatás, de ezt már megszokhattuk tőletek.

    senki nem mondta, hogy nem kérnek többet a flashből, pusztán arról van szó, hogy a videó lejátszásban a flash szerepét átveszi a html5, ami mellesleg helyénvaló, mert a flash nem erre lett kitalálva.

    valszeg a google azért integrálja a flash playert a chrome-ba, mert nem kér a flashből, mi? a mozzila és az opera is lehúzhatná a rolót, de rögvest, ha holnaptól nem támogatnák a flasht, persze ez meg sem fordul a fejükben, úgyhogy gond egy szál se.
    a microsoft kifejlesztette a saját kis alternativáját, és nem hiszem, hogy ki akarnák dobni a kukába, pedig fogyasztásban és teljesítményben nem hinném, hogy nagyon ráverne a flashre, sőt.

    végül az apple, pontosabban meló pityu, aki kitiltotta a flash-t a telóról és tabletről, de érdekes a desktop és notesz gépekről eszében sincs kitiltani.

    androidon pedig vígan elfut a flash, és lesz még itt 1 pár lefutni való kör.


    kedves Ulkesh, ismét bizonyítottad durva szövegértésbeli hiányosságaidat, és hozzá nem értésedet szintúgy. köszönjük, hogy újra, és újra igazat adsz nekünk azt illetően, hogy nem túl magas értelmi képességeidet szóvá tesszük.