• G_ArchAngel #339
    Keress masik munkat, egyikunk sem osztja le a Staff-fal, a credit kartyas borravalo egy bizonyos szazaleka megy a kitchen staffnak, a cash megy zsebbe, sry:)

Eddig soha nem utkoztem olyan problemaba, hogy nem fogadtak el a penzem az Apple Store-ban, igy nem ertem, hogy miert fontos, hogy hivatalos vagy nem?
    iMac-et is kp-ban fizettem ki, amit tip-bol felreraktam ra...

Landlord-ot szinten nem erdekli, szoval lehet masba belekotni, ha unatkozol:)

Elarulom, hogy van olyan baratom, aki igaz csak hetvegen dolgozik, de 600 GBP a heti borravaloja - mondjuk oda addig nem is mesz be, amig 5000 GBP-ert nem foglalsz asztalt (ezt termesztesen leirjak a vegszamladbol). De ha kifizeted, akkor eselyes, hogy pacsizhatsz Button-nal vagy Hamilton-nal:)

Amugy 1000 GBP tip miert sok? 24 nappal leosztod, raadasul asszony Highgate Village-ben dolgozik, gondolom ha tudod, hol van, akkor nem kell felsorolni kik lehetnek a vendegeik... (Chris Martin, Geri Halliwell, George Michael...)
    Sry, ha szar helyen dolgozol, nekem sem olyan jo, mint asszonyank, de en csak most fejeztem be a nyelvsulit:)