Pantus#8
"Azért az hogy célozni kell tudni COD5-ben kicsit túlzás"
Célozni kell tudni képzeld, nyilván erről elég nehéz vitázni, de csak annyit mondanék hogy egylövetű puskával igen is kell célozni.
"COD5 számomra a rengeteg grafikai bug (számtalan olyan hely volt ahova beált a csipa,egy fejfedő látszódott ki belőle amit nem lehetett ellőni,ennek ellenére ő mindent látott)"
Nem tudom 1.3 óta játszom, de nem akadtam ilyen "grafikai" buggokra.
"a balanszolatlan fegyverek"
Ha most ppsh-ra gondolsz, mw-ben ott a p90, mindig kell egy imba fegyó bele hogy a kicsik is döngethessék valamivel a mellüket
"a szánalmas fegyver addonok"
Shoti grip, sniper scope,GL mw-ben is volt , akkor a bayonett lehet a "szánalmas", erről inkább nem nyitnék vitát de jobb ha tőlem tudod sokszor jól jött már
"a béna hanghatások (pl: sima puskára rátetted a távcsövet és megváltozott a hangja)"
Már bocsi, de sima codban is a mosin nagant-nak és a mosin nagant snipernek teljesen más hangja volt. Szerintem az lehet benne, hogy nem csak scope kerül rá valószínűleg egy kicsit erősebb tipust kapsz kézhez. Bár nem vagyok fegyverszakértő javítsatok ki ha tévedek.
"a rettenetes szar pályák (a legtöbb mapon átlőhető / átgránátozható minden a másik oldal kezdőpontjára) miatt volt bukta"
Te a dome-ról beszélsz. Ez az egyetlen ilyen pálya bár azért még ott is max a lenti nyílt téren lehet ezt bejátszani. Ja és ez 1 pálya.
Sok antihype-ot kapott a CoD5, valószínűleg 1.0-án tényleg buggos volt, mert tartani kell a határidőt aztán majd összefoltozzuk. De adjunk már egy esélyt a kövinek...