riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!


PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • PetruZ
    #8188
    Máris újabb patch, hotfix 10.
    A tegnapival (amit az EU-ban ma fogunk megkapni) elkezdték bevezetni a változásokat és eléggé sikerült elcseszniük pár dolgot:
    - Az összekötött cross-shard chat csatornák elszálltak, sok helyen követhetetlen tempóban ömlenek (a mai patch igyekszik ezen javítani, illetve az auto-join is ki lesz kapcsolva). Többen panaszkodtak még, hogy a troll userek új erőre kaptak az összekötéssel, most már nem csak a saját szerverük a játszóterük...
    - Az IA szinte használhatatlan lett. Bevezettek egy "újítást", miszerint az IA boss box-ok helyett eshetnek zárt box-ok is, amelyek csak újféle kulcsokkal nyithatók. Ilyen kulcsot viszont csak kreditért vehetsz, vagy nagy ritkán eshet egy újféle minion küldetésből - ami szintén csak credit-only módon indítható. A box-ok garantált epic T1 drop-ot adnak, de rajta hagyták a "bound on pick" flag-et és nem is lehet egymásba rakni őket, minden doboz csak foglalja a helyet (ezen elvileg a mai gyors-patch javít, eladhatók lesznek a dobozok is). A kulcsok eladhatók, de természetesen máris 800-1000 plat körül indulnak. Úgy tűnik, a drop rate is el lett rontva, nagyon sokan írták, hogy IA-ban szinte csak ilyeneket kapnak, ha egyáltalán (Ocho válasza az egyik topikban az volt, hogy nem ezt akarták, valami nem oké, sürgősen utánanéznek).
    - Állítólag f2p játékosként megszűnt a szabad dungeon és warfront választási lehetőség is, random dob valahová.
    - A patron reward-ok sem működtek úgy, ahogy le voltak írva, ezen is javít a mai hotfix.
    - Az új extra minion küldetések, amelyek kreditbe kerülnek, különösebb szó nélkül levonódnak az account kreditekből, ha pl. használsz valami automata minion küldős add-on-t, vagy nem figyelsz oda a minion elküldéskor. Ráadásul még ha észre is veszed őket, ezekre nem működik a shuffle (mai patch javítja elvileg).
    Vannak még más dolgok is, érdemes benézni a fórumokba, sorban nyílnak az érdekes témák (a moderátorok meg elkezdték felfüggeszteni az account-okat). Valamit itt most nagyon elkeféltek a Trionnál...
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.02.11. 16:54:12