riftstorm-banner2.jpg

Mielőtt kérdeznél, légyszíves olvasd el ezt a FAQ-t!


PvE Szerver: Zaviel, Blightweald, Gelidra

PvP Szerver: Bloodiron

Megkérek mindenkit, hogy normális hangnemben fórumozzon,
trollkodásért, fórumképtelen magatartásért büntipont / szélsőséges esetben kitiltás jár!
  • PetruZ
    #8176
    REX-et nem fog tudni plat-ból venni, mert az ingyenjátékosokra még mindig él a 2000 plat limit, ennél több nem lehet náluk. Tehát max. trade-elni tud, értékében valami hasznos és értékében egyeztethető dologgal.
    Loyalty szerezhető még in-game is, de nagyon extrém ritka dolog, hogy valaki megcsinálja: néha vannak patron hetek, amikor mindenki kap pár napos, egy hetes patrónus buffokat, és ilyenkor a napi login ajándékban szokott lenni loyalty kristály is, ami 5-10 pontot ad. Na, ezekből kellene összevadászni az elegendő mennyiséget. :) (Néha, nagyon ritkán IA jutalom box-okban is szoktak lenni ilyenek.)
    A legegyszerűbb a legkisebb kredit csomagból venni egyet és elkölteni hasznos in-game dolgokra. Pl. a kezdeti 1 minion slot bővítése 3-4-re nagyon hasznos, mindenképpen megéri. Ennyi már elég is az általános AH limitáció feloldására, de maradnak olyanok, amiket továbbra is meg kell venni (pl. plusz karakter slot, plusz bag slot, fülbevaló slot, Planewalker: Water, stb.). Ezekre a legköltésghatékonyabb valamelyik pack-ot megvenni a weboldalukon, amikor akció van, esetleg az általad említett dobozos játék beszerzése, de ez már nem nagyon van forgalomban, kikoptak a felhasználatlan kódok.

    De én most még várnék kicsit, mi lesz a játék sorsa. Történtek mostanában olyan változások, ami miatt komplett top-tier guild-ek léptek ki és hagyták abba a játékot...