• Molnibalage
    A lengyel bázis már egy ideje ejtve van. Aztán jött a cseh ötlet. Oda már asszem csak radart akartak. Még az sem lesz. Az alaszkairó sem találok semmit.

Teljesen minegy, hogy mekkora %-kal véd egy ABM rendszer. A tömöges támadás ellen, mind tehetlen.

Amatőrök csinálnal ISS-ről olyan felvételeket, hogy a részletek kivehetőek. Akkor egy lassító rakétával felszert cucc kiszűrése nem jelent megldhatatlan feladatot. További leszarom, hogy mit kamuzik be az ellen. Kitett x dolog, mind az x-et nyomon követem. Ennyi.

Az STS milyen gyakran ját fent és milyen költséggel?

A visszatérés rész is totálisan téves. Hova akarsz te aerodinamikai kormányzást? 12-14 Mach környékén térnek vissza az ICBM fejek. Ha te olyan sebességtartományban hozod vissza, ahol van aerodin kormányzás, akkor a ma már viszonylag elterjed Sz-300 vagy Patriot modifikációk simán tudnak rá dolgozni, az AGIS rendszerről nem is beszéleve.

Eddig csak értelmes dolgokat olvastam tőled. Nem tudom, hogy miért erőltetsz egy ekkora hülyeséget. Semi értelme annak, amit álmodsz. Iszonyatosan drága és több hátránya van, mint az SLBM-nek, de előny egyáltalán nem látom. Az atomfegyverekkel szemben elsődleges követelmény a 100% humán kontroll. Ez nem valósul meg továbbá az atomfegyverek űrbe telepítése tilos. (Tudom, ez "csak" jog.)