• niof
    Sziasztok!

Én jelentkeztem a béta tesztre, és hála az égnek bekerültem a tesztelők közé, bár közel sem vagyok egy Pro gamer, ez a statomból is tisztán látszik :) .
    Annyit el tudok mondani, hogy a látvány és a játékélmény fantasztikus multiban, de az összeválogatás amit a szeró csinál, azért nem teljesen klappol. Sokszor volt hogy egy olyan profival húzott össze, hogy 10 perc alatt ronggyá vert az ellen, de azért voltak sikeres küldetések is. Meg kell szokni az új egységeket, mi mire jó, mivel mi ellen kell menni. Szerintem az egyensúly is rendben lesz. Ki kell még tapasztalni kicsit jobban, bár én a Zerg-et és a Protoss-t favorizálom....
    A bug-okról annyit, hogy néhány kisebb grafikai zavaron kívül (pl átlőtt az ellen egy földsáncon úgy, hogy a sugár az egyik oldalon be, a másikon ki, a Zealot-jaim képébe :) ) mással nem találkoztam, de ez csak a multi részen volt, a bemutató pedig a Single mission-ről szólt, ott azért lehetnek még hiányosságok.
    Én összességében azt tudom mondani, méltó folytatása lesz az első résznek, kicsit más hangulata van, de végülis nem egy grafikailag feljavított SC1-et szerettünk volna kapni, és ez így van rendjén. Egyébként a 3 játékot csak akkor kell mindegyiket megvenni, ha a teljes sztorit végig akarod küldeni, a multi rész mindegyik részben teljes értékű lesz (az SC1-ben is ezt nyomatják és kedvelik a legtöbben (nagyon várom az első Fastest Map-okat az SC"-ben is... :) )). És nem is kötelező a Single-t végignyomni, szégyen nem szégyen, de én sosem játszottam végig a Single-t az elsőben sem, amióta megvan original-ban, csak a Battlenet-en játszunk, hol haverokkal, hol a világ többi SC-rajongójával....