Ulkesh#177
"- a BT fileküldés volt már hasznos, pl valakinek 1 mp3-at átküldeni, amikor semmi más adathordozó nincs nálad"
Értem, szóval azért legyen BT fájlküldés a készülékbe, hogy a lopott mp3-at tovább tudjam adni.. Kösz, nem érdekel…
"- Vaku, autofókusz, meg ilyen hülyeségek nekem fontosak, sokszor fényképezek szövegeket, és ott minden képélességet javító eszköz jól jön. Elnézést hogy valami olyanra használom a telefont, amire te nem."
Téves, doksikat én is fotózok vele és PDF-be mentem el, autófókusz kell is hozzá, de vaku még egyszer sem kellett (én nem vagyok James Bond, hogy egy sötét szobában ipari titkokat fotózgassak :D)-
"- A formázott szövegek másolása nekem 99%-ban megnehezíti a munkámat, ugyanis ha bemásolok egy szövegrészt egy olyan doksiba, ami teljesen más fonttal van írva, akkor formázhatom át az egészet"
Nekem meg van egy valag doksi a készüléken és ha szükséges bármit össze tudok rakni pár perc alatt belőlük. A betűtípus jobb helyeken nem probléma mert adott fonttal van a szöveg és adottal a címsor, kiemelések stb.
"(biztos nagyon megválogathatod a forrásaidat, ha mindig faszán a te cuccodhoz megfelelő formátumban copyzod a szöveget)."
Nem kell semmit válogatni, a legtöbbet én készítem desktop gépen. Én sem a telefonon szeretek dokumentumokat szerkesztgetni, de sokszor jól jön és vagyok annyira igényes, hogy normálisan megformázott szöveget küldjek tovább.
"Tényleg kurva hasznos feature, csak épp általában pont hátráltat."
Mint már írtam, a formázás kikapcsolása egyetlen kattintás, egy oldal szöveg újraszerkesztése 5-10 perc (mobilon).
Más: amúgy nem értem a antifanboy-okat...Megjelenik egy cikk valamelyik apple/ati/nvidia/microsoft vagy akármi más gyártó termékéről, és nekiállnak osztani az észt meg bebizonyítani hogy márpedig az egész kurvaszar. Értem én hogy bassza a csőrüket hogy van akinek bejön a cucc, de sétáljon egy kört a ház körül, és gondolkodjon el hogy mi a faszért foglalkozik mások véleményével.