Nem talált sem az életkor, sem a suli, de sztem ennek nem sok köze van a témához, csak valami fogáspontot keresel, megjegyzem szarul.
Na a feature-ök:
- a BT fileküldés volt már hasznos, pl valakinek 1 mp3-at átküldeni, amikor semmi más adathordozó nincs nálad (pláne olyan amin rajta van a cucc). 2 telefonnal ezt könnyedén meg lehet oldani...nem mondom hogy mindennapos dolog, tényleg kurva ritka, de akkor jól jön.
- Vaku, autofókusz, meg ilyen hülyeségek nekem fontosak, sokszor fényképezek szövegeket, és ott minden képélességet javító eszköz jól jön. Elnézést hogy valami olyanra használom a telefont, amire te nem.
- Egyik telefonod sem érdekel, valamint már mondtam hogy jól van, örülj, a te apukád az erősebb.
- A csengőhangom általában az amit beállítanak a gyárba :)
- A formázott szövegek másolása nekem 99%-ban megnehezíti a munkámat, ugyanis ha bemásolok egy szövegrészt egy olyan doksiba, ami teljesen más fonttal van írva, akkor formázhatom át az egészet (biztos nagyon megválogathatod a forrásaidat, ha mindig faszán a te cuccodhoz megfelelő formátumban copyzod a szöveget). Tényleg kurva hasznos feature, csak épp általában pont hátráltat. De ezt nem a szeretett iphone-odra mondom, hanem magára a feature-re. Mint írtam....pc-n, mobilon, mosógépen.
Más: amúgy nem értem a fanboy-okat...Megjelenik egy cikk valamelyik apple/ati/nvidia/microsoft vagy akármi más gyártó termékéről, és nekiállnak osztani az észt meg bebizonyítani hogy márpedig az egész kurvajó. Értem én hogy bassza a csőrüket hogy leszarozzák a cuccát, de sétáljon egy kört a ház körül, és gondolkodjon el hogy mi a faszért foglalkozik mások véleményével.
Van egy toshiba laptopom, valaki azt mondja hogy szar, vagy leszarom a véleményét, vagy beszállok a témába és leírom első kézből hogy szerintem mik is a hibái.
Miért kell azt hinni hogy az adott termék tökéletes? Ráadásul erről még prédikálni is...