Ulkesh#172
"Az aki pl HTC készüléket vett androiddal meglepően jól vélekednek róla. A veblapok megjelenítése, könnyen megtanulható menürendszere, és mindent lejátszik amit elsőnek említenek."
Aki elégedett az Androiddal, az jó esetben WinMo-ról, vagy Symbian-ről érkezett. Ezen nem is csodálkozom.
"Az iphone kezelése tetszik valakinek akkor csak rátölti a progit amivel ugyanúgy kezelheted ha az tetszik nagyon. "
Tudnám sorolni azokat az alkalmazásokat, amiket szívesen rátöltenék a Desire-re, de egyrészt nem léteznek rá, másrészt, ha lennének sem tudnám rátölteni, mert megtelt az a picsányi program memóriája, pedig 8-9 alkalmazás került fel rá összesen (3GS-en 110 körül szokott lenni és ezek nagy részét, ha nem is naponta, de használtam).
"Egyedül az alkalmazások mennyisége ami nem veszi fel a versenyt az apple-el, de itt nincsennek korlátok. Azt csinálsz vele mint egy UMPC-vel szinte. "
Akkor én miért látok mindenhol korlátokat és raknám legszívesebben vissza a SIM-et a 3GS-be?
Miért nem telepíthetek alkalmazást az SD kártyára?
Miért nem játszik le csak mp4-es videót? (Nem, nem alkalmazás probléma, hisz itt is ugyanazt az yxflash playert
próbáltam, ami 3GS-en még az MKV-t is vitte, itt meg a sima divx sem megy szaggatás nélkül, pedig erősebb a proci).
Miért az C64-es időszakot idézi fel az összes alkalmazás? Primitívek, buták és lassúak.
Pl. nem találtam olyan egyszerű dolgora alkalmazást, mint egy normális RSS olvasó. Van vagy 100 féle szemétre való gagyi, de egy sincs ami akár csak megközelítené a NewsRack-et tudásban, vagy kinézetben.
De ugyanúgy nincs az iPhone-nál megszokott tudású Twitter kliens sem egy darab se.
Miért olyan ultragagyi a böngésző könyvjelzőkezelése? A Safari áttöltötte a desktop gépen lévő változat teljes könyvjelzőkészletét (2-300 db) 3GS-re rendezve, ahogy a desktopon is van, itt hiába van a Chrome szinkronizálva a Google-ra, tojik rá, kézzel felvéve meg 30-40 után már 3-4 másodpercig döglődik mikor megnyitom a listát. Szánalmas az egész.
Az már csak vicces apróság, hogy ki kellett kapcsolnom a flash plugint, mert az ide linkelt videó miatt állandóan kilépett, mikor betöltötte az oldalt.
Szóval jó a szabadság, csak szar, ha valójában nem az.