Ulkesh#171
Én is jól szórakozom a korlátolt figurákon, akik ide járnak olyasmit véleményezni, amit jó esetben a youtube-on láttak videón.
"A copy paste miatt írtam, mert pont egy nagyon idióta feature-t emeltél ki mint előny, pedig előtte lehurrogtál mindenkit akik valóban esetenként hasznos feature-öket hiányolnak az iphone-ból."
Hát igen, a dedós BT fájlküldözgetés, vaku az valóban hasznos feature (bizonyos kor után ezeket ki sem próbálja az ember), de egy olyan funkció ami megkönnyíti a munkát adott esetben, az haszontalan. Kezdem gyanítani az életkorod (ha jól saccolok még 20 alatt vagy és iskolába jársz, ahol lehet az új vicces videókat és csengőhangokat cserélgetni és égő lenne, ha te nem tudnád fogadni ezeket). Tudod más előnyben részesít olyan dolgokat, hogy megbízhatóság (ez a szar Desire az előbb akartam megnézni egy levelet erre újraindult, no comment), gyorsaság, nagy és minőségi programválaszték, könnyű kezelhetőség, célszerű hardver (kurva jó, hogy ezt a szar amoled vackot nem látni napsütésben, csak halovány foltokat, meg saját magam tükörképét).
"A telefonod baromira nem érdekel.."
Melyik? Van egy pár :D
"Sztem túl sok felesleges energiát fektetsz abba, hogy az apple termékeket védd, minden egyes apple-ről szóló cikknél. "
Tudod ez nekem nem fáradtság, hanem kikapcsolódás, munka mellett átlépek ide és válaszolok pár okos véleményre, más elszív egy cigit, én meg nem dohányzom, szar nektek :D