• Tetsuo
    #42
    1. Szoftverekrol volt szo, nem szalamirol. A zsakbamacskat nem szereti senki.. szoftverek eseten tobb buggal es inkompatibilitassal talakozhatsz, mint egy Pick szalaminal.
    Miert hanynam ki a warezt? Azert mert az aberralt tarsadalmi rendszer atomszar szerzoijogi torvenyei szerint illegal? :)
    Az en moralis torvenyeim szerint pedig a kiprobalas semmikeppen nem az, amig nincs mindenhez demo vagy visszavasarlasi gari..

    2. Ha a szoftverrel penzt keresek, akkor valoszinuleg kifizetnem. Igy diktaljak a moralis iratlan torvenyeim.. :) A valaszod szerint ezt a pontot (is) felreertetted, mert nem errol volt szo.

    Pelda:
    Ha egyetemista letolti a legujabb Photoshopot (ami nem az aktualis tananyaghoz kell) es jatszadozik vele, tanulgatja, rajon, van tehetsege, kesobb esetleg reklamgrafikus lesz, ekkor megveszi az aktualis peldanyt..

    vagy soha nem tolti le, nem fog kifizetni szazezreket egy csak periferikusan erdeklo programra, de sokan mas esetben sem tudnak kifizetni azt, igy emberunk tehetsege orokre rejtve marad.

    vagy az Adobe ceg mindenki szamara ingyenesse teszi a programot, kiveve penzszerzes/vallakozas eseten. Igy az Adobe ceg imazsa rettento pozitiv lenne, rettento sokan megtanulnak hasznalni a programot es kesobb valszeg joval tobben alkalmaznak profi szinten (es fizetnenek erte), mint addig barmikor..
    A hatosagok is leszarnak a lakossagot, a cegekre/vallalkozasokra pedig komolyabban figyelnenek. Ennyi. Mert a lenyeg a komolysag. ;)