• Kara kán
    #102
    Várható időjárás az ország területére hétfő estig: Reggelig borult, esős idő lesz, több helyen további jelentős mennyiségű csapadékra van kilátás. Hosszabb csapadékszünetek, illetve kevesebb eső keleten, délkeleten valószínű. Holnap főként keleten és a nyugati határ közelében már hosszabb időszakokra is felszakadozhat a felhőzet, elsősorban a nyugati és középső területeken várható többfelé eső, zápor. A Tiszántúl kivételével sokfelé viharos lesz az északnyugati szél, a legerősebb széllökések a Dunántúlon helyenként meghaladhatják a 100 km/ó-t. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 9 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 15 fok között, a tartósan borult, csapadékos területeken kevéssel 10 fok alatt valószínű.
    Távolabbi kilátások hétfőtől csütörtökig:
    Kezdetben túlnyomóan borult idő várható sokfelé esővel, záporesővel, majd keddtől egyre többfelé felszakadozik, csökken a felhőzet, ekkor szórványosan lehet zápor. A főként a Dunántúlon viharos északnyugati szél csak lassan mérséklődik.
    Jelentős mennyiségű (legalább napi 5 mm) csapadék az ország területének 100 százalékán várható.
    A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4, 9 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet eleinte 7, 12, később 13, 18 fok között valószínű.
    Forrás: met.hu


    Hát, nem tudom....