• llaszlo
    Az Apple az mégis hol is reklámoz? Bár a nickedből kiindulva nem is csodálom ezt az "értelmes" hozzászólásod. Érdekes én még egy reklámját sem láttam a TV-ben, de még a neten (honlapokon linkként) sem nagyon. Van egy pár "I am a Mac" reklámjuk, de ennyi.

Már lassan 3 éve használok Mac-et és mást (winfos, linux PC-t) nem cserélném el egy winfosos PC-re a gépemet. A barátnőm laptopján is linux van még azzal is sokkal elégedettebb, mint korábban a winfossal.
    Androidos okostelefonom van, de már azt is lecserélném egy iPhone-ra, mert sok szívás van vele.

Az apple cuccai nem olcsók, de közel nincs velük annyi szívás, mint a wines pc-kel. És egy remek élményt nyújtanak a felhasználónak. Az élet egyik értelme, hogy minden percében jól érezzük magunkat. A kékhalál/hibaüzenet/lefagyás nem egy jó élmény.
    Kb 2 éve fagyott le utóljára a gépem amikor kijött a Leo, pedig napi 12-14 órát folyamatosan megy és használva van. És azóta is az a rendszer van rajta a frissítésekkel. Újraindítás nélkül sem lassul be. Csak akkor szoktam újraindítani, hogy ha valami SW frissítés van és az igényli. Eddig a csúcs 43 nap folyamatos használat volt és nem lassult be nem fagyott le.

Szóval lehet fikázni az Apple-t, mert már ez lett a divat, de attól még rohadt jó cuccokat gyárt és fog is.
    Meg lehet venni az olcsó gagyi cuccokat is, ha valaki állandóan szívni akar. Lehet az Apple cuccokkal is, de sokkal kevesebbet.

A silány minőség miatti bosszankodás sokkal tovább tart, mint az olcsóság felett érzett öröm.