• Locutos
    #41
    Nem nem nem nem, nem ertettetek meg... A kiborgokrol van szo, egy ilyen allapotban mar felisten vagy, ossze vagy kotve kvantumszamitogeppel, mar annyi tudasod van hogy az unvierzum szintjenek tobbszoroset birtoklod, a fizikai/biologiai allapotodrol nem is beszelve milyen ultrahatekony fejledt. Egy ilyen allapotba milyen konstruktiv cel allithato meg fel?
    Es az meg csak most ma nem mindegy hogy "mestersegesen" eloallitott boldogsagban vagyunk vagy "rendes/normalis"(hasznos)-ban, a jovoben mar megkulomboztethetelen lehet.
    Az en szovegelesem egyik lenyeges mondadnoja eppen az lett volna, hogy mikor a technika akkora magaslatan leszunk(remelhetoleg) olyan uj lehetosegek nyilnak meg, hogy akkora szabadsagunk lessz, hogy meg azt is eldonthetjuk hogy mitol legyunk boldogak. Majd ekkor lessz igazi szabdsagunk, ekkor donthetnek az emberek igazan hogy mit is valasztanak eletcelnak es mi is az ember. Ma ez a helyzet kornatsem all igy, ma nincs valasztasod, vagyishogy van, de abbol is csak egy van: Onzoseg, menozes, hatalom, nok, pia, drog stb. Ezek a nagyatlag szamara az elerheto eletcelok(kevesen akik !KONSTRUKTIVABB! celt latnak az eletbol)
    Mai vilag, mai jolet: "Onzoseg, menozes, hatalom, nok, pia, drog stb"
    Szanalmas.