A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #81852 Azért hó látni hogy vannak emberek akik hallgatnak a másikra...
Most volt egy meccs, t6-t10 közt minden volt szép egyenletesen elosztva. Jpantherünk elkezdett sírni, hogy bazze, odaát IS7 van, mekkora szar már.
Írtam neki hogy az nem azért van ott hogy te lődd, te keress más célpontot. El is helyezkedett a csávo lakeville-n a völgyben, 1 percre rá megjelenik ott az IS7 (persze ott van a mi E100unk is, nopara).
Irtam a jpanthernek hogy figyu, most látod ott az IS7, gyere át a városba, és máris megmenekültél tőle. És voilá, szó nélkül átjött.
Ciki, mert a Jpanther azért ugye már nem Tier2, szóval ennyit már összeszedhetett volna, de pozitív, mert nem noobozott meg anyázott, hanem megfogadta a tanácsot.
Igaz, én sem nooboztam, hanem szép szabatosan megfogalmaztam a mondanivalóm. Ráadásul T20-ban voltam, talán érezte hogy egy cipőben járunk :)