A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #81460 Artyval annyi nincs, sztem bétával együtt max olyan 1000 csatát toltam artyban (kizárolag hummel és S51, nagyobb nem volt még, emlékszem bétában hummelbe raktam 600 kört, amikor még tényleg halálpontos volt), de nem játsszuk ki a "én vagyok az öreg pró" kártyát :)
T betű: vidd rá a célkeresztet valamire, és nyomd meg: jelzi a csapatod számára hogy kit támadsz (megjelenik felette egy piros nyíl, meg írja is hogy te támadod azt).
Ha SPGben vagyok, a térképen villogást általában ignorálom, én tudom hova tudok belőni illetve hol szokot jönni az ellen. Azt is látom a minimapon ha meglódul egy leo vagy T50 (elég triviáls egy fénysebességgel mozgó zöld pötty), ilyenkor ráállok oda ahol várható hogy detektál valamit.
Villogtatásnál 1 eset kivétel: ha ellenséges artyt villogtatnak meg, az prioritásos célpont, olyankor mindent eldobok és állok is rá. Ezért mindíg megnézem mit villogtatnak.
"Másrészt ha én ki akarok lőni valamit, akkor minden idegszálammal arra koncentrálok, nem a minimapra,"
No, itt a bibi: a minimapon miden ott van, és muszáj követni. Ott igenis látszik már az elejétől fogva, hogyan helyezkedik a csapat, hol van szükség rád, eleve azt is látod és érdemes nézni hogy mi az ellenség felállása (pl: hol vannak a high tier TDi) stb stb.
Ezt hívom situational awareness-nek, nyilván idő kell amíg az ember már nem koncentrál minden idegszálával a célpontra.
Nem véletlen, hogy CW-k esetén a commander sokszor (általában) artyban ül, az isten nézet nagy segítség. Ha ügyes vagy, utána chaten tudod adni az infót a csapatnak, hogy itt volt a T32, ott volt a JT stb.