A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PetiPetiHUN #80484 Ha már 6-8 8.tierű med van egy oldalon akkor elég nehéz elkerülni hogy ne alakuljon ki legalább egy falka.
Himmelsdorfon M41-el vagyok. Nálunk heavyk meg td-k náluk medek meg lightok. Mondom magunknak "defend". (nem tudok angolul lehet hogy ez azt jelenti: húzzatok a picsába szana-széjjel?) Erre a szélrózsa minden irányába el mindenki. A dombról lejött 2 light meg 6 med (köztük typeok) és egyesével kinyírták a visszaérkezőket. Mint a falrahányt borsó.
Vasárnap dupla akkorákat sebeztem mint szoktam és minden pattogott rólam. Hétfőn pedig nem látszó német med nyírt ki mellettem egy tankot pedig lent volt a medencébe középen (az a gleccseres pálya) de több lövés után sem látszott. Azután utánnam jött és 1 lövésből ammorackelt. Ja ekkor a mieink még 4-en maradtak 13 ellen. Ha így csal a játék ( az nem csalás mikor nekem csal csak akkor ha ellenem :) )akkor inkább befejezem a játékot. (nem örökre csak aznapra)