banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Sztem ez a "typeok mindíg összetartanak" egy apró pszichológiai jelenségből is következik.

Platoon nélkül általában csak az azonos tipusú medek szoktak együtt menni. TEhát pl ha van 2 T-44 egy oldalon, azok nagyobb eséllyel mennek együtt, mintha egy T-44 és egy Panther 2 van egy oldalon.

Magamon is megfigyeltem, hogy valamiért, tudat alatt sokszor csatlakozom ismeretlenül is ugyanolyan tipusú tankhoz mint amiben éppen én is vagyok. Talán azért, mert az ember azt gondolja, igy jobban meg tudja ítélni hogy mit várhat el a másiktól.

A typeok szerintem ezért közlekednek falkában - nyilvánvalóan ezek a játékosok nemcsak typeval járnak, és biztos hogy nem csa a typeban viselkednek igy. Nyilván van más T8-as tankjuk is, ott még sem alakulnak ki a falkák. De csak azért, mert azonos tipusú high tier medek sosincsenek ilyen számban egy oldalon.