A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kronos79 #80400 Én meg mínuszolással kezdek. :) Ez a taktika (kerüld el a sok tierrel magasabbat) általam is ismert, de ugye megérted, hogy ők (sem) árulják el a csata kezdetén, hogy merre mennek. Tehát simán beléjük futhatsz és akkor reszeltek.
A T8 és T10 között szerintem nincs akkora ugrás, mint esetünkben. Arra sem emlékszem, hogy túlzottan sírdogáltam volna T3-ban a T5-beli hc-kra. Most sem teszem, pedig van egy Marderom. Simán neki esek a KV-nak és a T1-nek is.
Ugye azt azért érzed, hogy az általad felsorolt nehéz tankok, TD-k a Typehoz képest lassúak. A vele egy szinten lévő medek közül pedig csak a T-43-at láttam időnként az elsők között átérni. A többi része Szakesznél jól le van írva.