banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Közben megtaláltam az M60 tornyáról a képet, de nem linkelem be, mert nem lehet összehasonlítani az M103-asével. Szinte minden forrásban effektív védelmet adnak meg az M60 tornyánál. Így nem tudom pontosan, hogy hol mennyi a fizikai vastagsága bár van rá tippem. Illetve az M103 toronyoldala domború az M60-asé homorú kiképzésű. Úgyhogy inkább nem terhelem képekkel a fórumot.

A könyvben amit említettem, csak a nehéz hk-k vannak benne. Van egy másik könyv is, aminek a címe: Patton - A Firepower A History Of The American Main Battle Tank Vol.1. Ez a közepes hk-kat és az MBT-ket illetve ezek önjáró löveg verzióit tárgyalja az M60-asig. Ezt én is csak hétvégén szereztem be Oddball29 jóvoltából.

Ebben is vannak érdekes prototípusok:
    T42, T69 - ezek M47 előzmények.
    T48 - M48 proto.
    T54, T54E1, T54E2 - M48A1 alvázra normál és oszcilláló tornyok egy 105 mm T140 típusú löveg különböző verzióival.
    T77 - T54 alváz + oszcilláló torony + 120 mm T179 löveg
    T95 - új harckocsi (nekem ez az egyik kedvencem), 7 féle változata lett volna a T95 alvázra (ehhez van jó képem).

Figyelembe véve ezeket és a heavy tankoknál szereplő T57, T58, és különböző TS és TL koncepciókat kijelenthető, hogy a WG-sek nem erőltették meg magukat. Sőt elég trehány munkát végeztek.