banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• szecsko77
    Visszaolvastam a mai nap termését, és ami type59 vonalon megy, már kicsit dühítő. Anno a bunkó prémium Lővéket szidta mindenki, meg persze az arty téma mindennapos, de a type kicsit mintha túl lenne lihegve. Jönnek a vérpistikék, és sírnak, hogy t5-6-os tankjaikkal miért nem tudnak szétkapni egy t8 medet... Az, hogy pl. E100-al hogyan tudok lepattanni egy S51 arty seggéről 30 méterről, már jogosabb kérdés lenne, de ez a játék, ez van.
    Az az indoklás pedig, hogy a type azért op, mert a type tulajok falkában támadnak...
    Hát csináljátok ti is! Miért nem támadnak a pantherek, meg t44-ek is falkában? Nekem van Type-om, de nem érzem op-nak. Ha más tankkal megyek, és szembekapok egy kínai csodát, szintén szét tudom szedni. Persze, néha engem szednek szét. Hol a probléma?
    Abba kellene már hagyni ezt a folytonos rinyálást !
    Bocs a hosszúra nyúlt hozzászólásért, de ez kikívánkozott.