A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #77957 Nézd, soha semmikor nem volt olyan tapasztalatom, hogy azért meglőttek volna rejtőzködés közben mert mozgattam a tornyot. Míg azért már lőttek pofán mert mocorogtam a bozótosban, és ugye nem kérdés hogy lövés után is volt ilyen élményem.
Tény, álcahálóm csak scoutokon, TDken és SPGken van, máson nem hordok, tehát ha csak az álcaháló bónusz elvesztéséről beszélünk. lehet ez az oka hogy heavyken és medeken nem éreztem ilyen hatást.
Ha a távcsövet is beleveszed, olyan szintén nem volt hogy egy célpont amit látok hirtelen eltűnt mert kicsit igazítottam az ágyún (turret mozgatás).
De tegyük fel, töri a camót - az hogy nem célozhatok az ellenségre az nagyobb hátrány lenne.
De neked is - tesztszerveren majd nézd meg (7.0 élesen megnézem majd én is), hogy a camo és távcső indikátor mit mutat. Azt hiszem ez el fogja dönteni a kérdést - akárki javára is :)