A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilsalon #77123 Hát én siratni fogom, ha a dagadt leo 105-se nem fog sebezgetni a nagy tankokba. Lényegében ez volt a fun ennél a tanknál, hiszen xp, vagy creditfarmolásra nem jó, bújni nem jó, sniperkedni nem jó. Egyedül a rárepülök durrogtatok, továbbszállok megy nekem vele. Ha gyengítenek a HE sebzésén, akkor nyugdíjba megy nálam. 
Amúgy végíggondolva, örülök, hogy meglesz a patchig a T34, mivel a T29, T32 párossal nagyon sokat lőttem HE-vel, mert sokszor másképp nem ment a dolog.
Az KV3 és IS-sel lőttem/lövök még HE-vel többször, mivel ezek az ágyúk sem túl jók átütésben, viszont HE-vel szépen bontották a nagyobbakat. Mivel részemről lassan átlépek az IS-en is ezért nem fáj a dolog.
Még a Jumboval akartam farmolni egyet a 105-sel, de akkor lehet nem lesz belőle semmi. Az M4-en élveztem a dolgot.
Én abban a hiszemben voltam, hogy az artyk területre ható és TD üzemmődú sebzése csökkeni fog, mivel a vastagabb páncél többet felfog. Akkor a tesztszerveres tapasztalatok szerint csak reménykedtem?