A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #77029 Lehet, nem nagyon használtam HE-t. Még a KV-1S-en is a 85 mm-est használtam AP-vel, jól elvoltam vele, nekem nem hiányzott a HE.
Kétszer próbálgattam a HE-t: A T34 120 mm-esnél, mert állítólag nyitott harcjárművek ellen többet sebez és épp egy GW Tigert és egy Object 261-et lőttem. 3-4 lövés kellett nekik oldalról. AP-vel 2 lövésesek lettek volna úgyhogy baromság volt. Néha használom a KV-3 107 mm-esénél is, de kegyetlenül elveszi a kedvem amikor sebez 3-5%-ot. Nem is értem miért használjátok ha nem tarack a löveg.
Na jó, ha 1-5%-os harckocsit kell megsemmisíteni akkor jól jön a HE, akkor valóban hasznos. Csak ilyenkor meg elfelejtem használni.
Én még megvárom az M103-at és a franciákat, de ha később se lesz semmi pár új pályán és harcjárművön kívül, akkor a francia tier 10-es megszerzése után inkább a NF-re fordítom a WoT-ra szánt időt. Abba legalább tényleg van sikerélmény, nincsen kempelés meg láthatatlan hajók.