banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Még mindig nem a végleges verzió az ami tesztszerveren van. De ha az is lenne akkor is oldalról még mindig gyenge az IS-7, sőt gyengébb mint valaha. Egyáltalán nem lehet majd beforgatni, mert azonnal teknő oldalát fogják lőni ami 100 mm-es és tier 6-os lövegek is átüthetik.

Mellesleg az amerikai 105 mm T5E1 löveg 198 mm-es átütése T30 kivételével bármelyik tier 10-es ellen nagyon kevés szemből. Néha, ha +15%-ot kap a random faktor miatt az átütés, akkor átütheti a teknőt az E-75, E-100, IS-7, Vk4502 Aufs B tankoknál. De többnyire esélytelen mert valamilyen szög alatt találja el a lövedék a célpontot. Szóval nem tudom miért olyan meglepő hogy nem tudtad átütni az IS-7-est. Inkább annal örülj hogy egyáltalán átüti ezeket a harckocsikat szemből.

Amúgy meg sok tier 9-10-es nehéztank profitálhat a lövedékkompenzáció csökkentése miatt. Ha a Maus be lesz forgatva akkor marad az amit a 76891 hsz-ben írtam, de az a torony is íves, azt is nehezebb lesz átütni. Ha nincs beforgatva, akkor marad a teknő front része, ami messze a legkisebb felületű ebben a kategóriában és a legerősebb is. Akkor ez ellen mit fogunk csinálni? Maximum veszünk pár APCR lőszert és reménykedünk hogy nem ellenünk rakja be, hogy minél tovább megmaradjanak ezek az értékes lövedékek.
    E-75, Vk4502 is csak a teknő front részén lesz sebezhető szemből. E-75-nél volt csatám, ahol összesen 13 azaz tizenhárom HP-t vesztettem az egész csata alatt. Mivel a másik oldalon lévő egyedüli tier 9-es egy TD volt és úgy gondolta majd hátulról támogatja a többieket. IS-3, KT tankok semmit nem tudtak ellenem csinálni. Képzelem milyen jó lesz patch után, tier 10-es lövegeken kívül nem is nagyon lehet majd sebezni szemből. Vk 4502 Aufs B dettó.
    Az E-100-nak is nagyon jól fog jönni a kompenzáció csökkentés. Annál is nehezebben lesz átüthető a torony és a teknő eleje.

Már nem tudom hányszor írtam, de az E-szériás tankokban nem hátulra tervezték az erőátviteli rendszert hanem előre. Gondolom azért erőltették ezt az elrendezést, mert a lánctalpaknak nem a terhelt (a talajjal érintkező), hanem a szabadon futó felső felét éri a terhelés és a kormányzás vezérlési útja is kisebb, könnyebb irányítani a harckocsit. Nem feltétlen lett volna erre szükség ha nem 70+ tonnás tankokat terveznek...