A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Dean108 #75951 A dagadt Leóval csináltam ma reggel egy nagyon élvezetes kört.
Sand River felső pontról indulva a térkép alján lévő dombokig teljes sprint.
Pont jókor értem ahhoz a dimbes-dombos részhez, ahonnan elég egy kicsit kidugjad az orrod és be tudod spottolni a fél pályarészt.
4 heavy-t és vagy 3 medet világítottam vagy 50 másodpercig úgy (a csata 1 percétől kb), hogy hol itt hol ott dugtam ki az orrom épp csak 1 pillanatra. 3-3 arty volt mindkét oldalon és ezért iszonyat tűz alá lettek véve.
Engem meg már csak a domb miatt sem tudtak belőni az artyk.
Tudtam az elejétől hogy ezt nem lehet a végletekig csinálni, előbb utóbb bekapok valamit és meszeltek.
Ennek ellenére fontosabb volt az a kb.50 sec világítás mint hogy túléljem a csatát.
Komolyan nagyon kíváncsi vagyok arra a sebzés mennyiségre amit bevittek az artyk ez alatt az idő alatt.
Az artynként kb. 2 lövés, az összesen 6.
És szerintem a 3. sortűz is lement mire kiszedtek.
Ezért nagyon számít az, hogy mikor a csata elején a visszaszámláló leszámol 30-tól 1-ig mi történik az 1 utáni első másodpercben.
A legtöbben meddel és lighttal is az első 5 másodpercben ácsorognak.
10 másodperc mire irányba állnak és utána is hosszú másodpercekig csak állnak, állnak, állnak, ....
Aztán úgy a 30-50. másodperctől hirtelen eszébe jut a népnek, hogy talán el kéne indulni. Noná hogy így sehova sem lehet eljutni időben.