A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #75950 Én 30 perc alatt legrosszabb esetben is két csatával számolva, 30 sec várakozással kezdésnél 29 percet játszanék, de ebből lejön a csatánként kb. 2 perc, amíg pozícióba kerülök. Szóval lejátszottam tömény 25 percet, amely hozott 2340XP-t és egy kevés kreditet szereztem.
Neked 30 perc alatt legjobb esetben 6 csatát kell lejátszanod, hogy ott tarts, mint én. Ebből szintén lejön csatánként 30 sec töltés, várakozás és a csatánkénti 2 perc, amíg pozícióba kerülsz. Összesen 15 percet játszottál ténylegesen, amely hozott 2142XP-t (de most jobb köreid voltak, fogjuk rá, hogy 2300 körül van) és talán buktál egy kevés kreditet, mert az alacsony XP értékekkel egyenes arányosan a bevétel is kisebb volt.