A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Dean108 #75942 Már a játék elején látszik a medek mozgásából hogy milyenek.
Ahogy indul a csata és azt látod, hogy az összes med zavartan forgolódik a tengelye körül és csak nézelődik ez már rossz ómen!
Sokszor másodperceken múlik időben odaérni valahova és aki már így kezd, az ezek szerint nem értékeli az időt.
A legtöbb térkép a játékban úgy van megcsinálva, hogy bizonyos pontokat ha időben elérsz jelentős taktikai fölényre tehetsz szert.
Persze le lehet mondani ezekről a helyekről.
Ilyenek pl., Mines-on, Malinovkán a domb, stb.
Ezeket a helyeket alapból feladhatod, csak nem érdemes.
Ha nem azért nem indulnak meg a medek ezekre a helyekre mert már elfoglalták és nincs értelme az szerintem nagy hiba.
Már az elején legalább meg kell próbálni!
És ha egyedül indulok el ezeket legalább spot alatt tartani, akkor én könnyű célpont vagyok. Ha az ellennél értelmes medek vannak és szembe jön ezekből 2-3, akik persze ésszel játszanak és rögtön lelövik a láncomat, akkor mondhatjuk hogy én vagyok a noob, mert már az elején láttam, hogy senki nem jön velem, egyedül leszek, akkor meg egyáltalán miért próbáltam meg?
Hát azért mert volt sokszor hogy nem csak nálunk voltak passzívak a medek, és tökegyedül ellenállás nélkül szereztem meg ezeket a helyeket.
Aztán kb. 5 perc múlva az ellentől is elindultak ide a medek, heavyk, de már csak nagy veszteségekkel értek oda.
Ezt viszont sosem tudom előre.
Csak annyit tudok, hogy legalább meg kell próbálni még egyedül is, mert ha mákom van akkor egyedül is bejöhet a dolog és a mafláknak megnyerem a csatát.
Ez még akkor alakult ki bennem, mikor még VK-kal medeztem.
Már akkor kezdődött, hogy egyre sűrűbben hátra kezdtek maradni a medek és akkor is vesztettünk ha velük tartottam csak akkor nem ülhettem 2 perc múlva a másik tankomban, mert végig kellett kínlódni velük a helytelen döntés következményeit.