banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    Ugye azt írtad, hogy játékélmény/perc a legfontosabb számodra. Ez szép és jó, de őszintén; lehet élvezni azokat a csatákat, amikben elsőként halsz meg? Ha változtatnál a játékstílusodon és használnád a fejed csata közben, lehet nem 390 lenne az átlagsebzésed, nem lennének mínuszos csatáid, valamint gyorsabban fejlődnél a P2-vel.

Ez nem azt jelenti, hogy ezután campelned kéne 15 percig a leghátsó bokorban, hanem inkább okosabban felmérni a helyzetedet. Ha nem megy veled senki, akkor a stratégiai fontosságú pontokat is fel kell adni.

Engem személy szerint kifejezetten bosszant, ha fölöslegesen halok meg, és tudom, hogy az én hibám volt az eset. Persze nem vagyunk egyformák, de tényleg nem tudom megérteni, hogy mi a jó abban, hogy mindent egy lapra teszek fel, és vagy bejön, vagy nem.