banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ohyner
    Én is úgy látom, hogy elég fekete-fehér színekben látod a játékosokat.
    Pl Karelian, T29ben láttam, hogy bajban van az a dombos oldal, fogtam magam elindultam segíteni. Mire odaértem volna kilőttek mindenkit. Tudni kell t9-t10 csata volt.Bebújtam a feljáró mellett egy kőhöz, mert azt godoltam, egyedül hiába fordulok ki egy is 4 E75 vk istentudja mi meg egy patton elé. Jött is az üzenet, see noob T29 cemp.
    Mivel nem látott a támadócsapat és elindultak birka módra fel a dombra mindet oldalba lőttem, majd egy későn érkező T29-t ki is csináltam 100%ról. Sajnos egy arty kilőtt aztán, mivel ugye őket nem lehet látni. Összességében 2k fölötti sebzést vittem be a noobságommal, ahelyett, hogy egyből kilövettem magam. Mivel már csak 3an voltuk az ellenfél meg 10 tankkal jött így elbuktuk végül a meccset.