A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bgabor #75929 Hát én most adtam el az E8 Shermanomat, miután minden létező dolgot kifejlesztettem vele, eddig egyértelműen ez volt a legjobb tankom. 203 csatám volt vele.
És ha kockázatos helyzet volt, sose haboztam negyvennel átzúgni az ellenséges harckocsik csoportján, hogy állandó izgő mozgó módon, folyamatosan lövöldözgetve magamra vonjam a figyelmüket, hogy a többiek lőpozícióhoz jussanak. Számos magas tierű heavyt nyírtam ki, akik nem tudták elképzelni, hogy egy mozgékony sherman veszélyes is lehet rájuk nézve.
Szóval nem minden medium tulajdonos hülye ám, csak sokan nem mernek kockáztatni, féltik a tankjukat, pedig a flankelés egy olyan műfaj, hogy könnyen meghalhat az ember, ha védik a flankelt heavy hátát. De megéri, mert meddel menni a legélvezetesebb része a játéknak. Sunnyogó TD és csökött Arty tulajok persze sohasem érthetik meg ezt.