A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Dean108 #75925 A másik:
Amikor nem egyedül vagyok aktív med, hanem 2-3-an jönnek velem, akkor érdekes mindig nyerünk.
Milyen érdekes?
Az összes heavy, TD, med az ellenél kispotolva, azt sem tudják melyikünket lőjjék kislányos zavarukban, mi meg hol előbukkanunk, hol eltűnünk pár másodpercre.
Ha 1-2-t ki is szednek közülünk folyamatosan világítunk az artynak és olyan hamar elfogynak hogy öröm nézni.
Sokszor mire a mi nehéz tankjaink odaérnek nekik már csak a roncs eltologatás marad mint munka.
Persze ha az összes med a kezdőkörben forgolódik ahelyett hogy tudná a dolgát, akkor az ESC gonb helyett inkább előre megyek és csinálok egy élvezetes 2 perces kört.
Nekem ez sokkal jobban megéri, mint hogy 10 percet kínlódni egy ilyen csapattal. Az első 60 másodpercben meg tudom jósolni hogy ebből nyerés lesz vagy sem.
Ahogy kiindulnak a kezdőkörből már látszik!